Agencija za plaćanje u poljoprivredi , ribatstvu i ruralnom razvoju objavila je u Narodnim novinama 136/14 dva javna natječaja iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina i to za mjere “Restrukturiranje i konverzija vinograda” i ” Investicija u vinarije i marketing vina”.

Navedeni program predviđa održavanje nekoliko regionalnih radionica na kojima bi se vinare i vinogadare informiralo o detaljima postupka prijave na natječaje, kao i o dosadašnjim iskustvima u realizaciji raspisanih mjera.

Radionica za područje Osječko-baranjske županije održat će se u prostorijam HGK  Županijske komore Osijek, Europske avenije 13 i to 17.prosinca (srijeda) 2014 godine sa početkom u 11.00 sati.

Radionicu će voditi djelatnici Ministarstva poljoprivrede, uz učešće Agencije za plaćanje u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju i Udruženja vinarstva pri HGK.

Predviđeno trajanje radionice je 3 sata, pri čemu će učesnici radionice zasigurno dobiti čitav niz korisnih informacija i primjera iz prakse, koje će moći primjeniti u mogućem apliciranju na otvorene natječaje.

Svi zainteresirani svoje učešće na radionici trebaju potvrditi do 15.prosinca na tel 031-223-890 ili na enad@hgk.hr

Baranja.hr/Igor Lovaković

Website Apps