DOBAR POČETAK GODINE ZA SU MARS

19. siječnja 2015.
Sa početkom takmičenja u 2015 godini ponovno odlične vijesti dolaze iz SU Mars. U u ovoj sezoni izbornih natjecanja za ulazak u reprezentaciju RH u vrlo kratkom periodu klub je iznjedrio i drugog juniorskog reprezentativca, Denisa Tomaševića. Denis je jučer, 18.01. u Rušama u Sloveniji na jakom međunarodnom turniru koji je bio i izborno natjecanje  uspio ostvariti i svoju drugu A normu koja ga vodi na slijedeće Europsko prvenstvo u veljači u Nizozemskoj.
Prikaz slikovne datoteke PICT7320.jpg
Borba je trajala doslovno do zadnje ispucane diabole budući da  pucanje pod tako velikim pritiskom nije lagano niti jednom mladom strijelcu, Denisu je trebao pogodak 10,4 da osvoji normu a on je smogao koncentracije i smirenosti i uspio pogoditi 10,8 što je gotovo “savršen” pogodak (10,9).  Upravo to zadnje ispucavanje potvrdilo je da je Denis Tomašević spreman za velike rezultate , pa tako da sada može neopterećeno  krenuti na pripreme za odlazak na jaki turnir u Munchenu a potom i za skori odlazak na EP
R
Rezultati SU MARS najbolje opovrgavaju uvriježeno mišljenje da su za vrhunske rezultate potrebna velika financijska sredstava, budući da je upravo SU MARS dokaz da  se upornim  i predanim radom sa darovitim mladim ljudima te mnogo entuzijazma  i truda vodstva kluba mogu postići zavidni rezultati ( u zadnje tri godine SU Mars ima dva reprezentativca), pa tako “Marsovci ” i dalje zadržavaju status najuspješnijeg baranjskog kluba.
Baranja.hr Igor Lovaković

 

Website Apps