Završila je Zimska malonogometna liga sezone 2014/2015. u organizaciji Nogometnog središta Beli Manastir. Finalni turnir bio je rezerviran za četiri najuspješnije momčadi pa su posjetitelji   u dva izuzetno zanimljiva susreta saznali konačni plasman ekipa učesmica.

Susret za treće mjesto suprotstavio je Mladost iz Draža i HNK iz Meca. Početna neizvjesnost i poravnati rezultat 1:1 nije se dugo održao te je dominacija “Mladostaša” rezultirala sa još dva pogotka, pa se tako na odmor otišlo sa rezultatom 3:1 za nogometaše iz Draža. I u natavku nastavila se dominacija Mladosti pa je tako susret završen sa visokom pobjedom Mladosti od čak 7:1.

Finalna utakmica odigrana je između Hajduka iz Popovca i Mladosti iz Čeminca. Ni u ovom susretu nije bilo veće neizvjesnosti budući da su nogometaši Hajduka brzo došli do rezultatske prednosti od dva gola , pa se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 2:o za Hajduk. Nastavak nije donio rezultatski preokret te je razlika od dva gola ostala do kraja susreta budući da je svaka momčad postigla po jedan zgoditak, te je pobjeda u konačnici pripala Hajduku sa rezultatom 3:1.

Pobjednička ekipa Hajduka iz Popovca osvojila je 5.000 kuna i pobjednički pehar dok su drugoplasirani osvojili 2.000 kuna a trećeplasirani 1.000.

Za najboljeg igrača lige proglašen je Domagoj Jagetić (Hajduk Popovac) najbolji strijelac je Adrian Šanta (Mladost Draž) a vratar Jerko Nikolić (Hajduk Popovac)

 

Ostali rezultati:

U – 14     Pobjednik turnira  United    igrač turnira Zolan Der(United) najbolji strijelac Janoš Feher(United)

U- 12     Pobjednik turnira Auto servis Dokletal   igrač turnira Dario Maganić (Auto servis Dokletal) najbolji stijrlac

Karlo Morovičanin (Građevinarstvo Hebron)

U . 10   Pobjednik turnira Caffe Bar Matrix  igrač turnira Luka Dorić ( Caffe bar Matrix) najbolji strijelac Patrik

Pavličić (Mursatrans)

Baranja.hr/Igor Kovaković

 

 

Previous Post
«
Website Apps