HOTEL PATRIA

21. siječnja 2015.
HR EN DE

Dobro došli u hotel Patria

Hotel Patria, suvremen, elegantan, prožet toplinom prostora i gostoprimstvom, svojom raznovrsnom i bogatom ponudom Vaš će boravak učiniti ugodnim i potpunim.

Dobro došli u Baranju, dobro došli u Beli Manastir, dobro došli u hotel Patria!

Suvremeno opremljen hotel Patria jedini je hotel sa četiri zvjezdice u Baranji. Jedinstvenog je unutarnjeg izgleda, ugodnog vanjskog vrtnog okruženja te prostranog parkirališta. Ugodno je odredište za poslovno osoblje, osoblje diplomacije, turiste, sportaše, lovce, ribolovce, zaljubljenike u prirodu i sve one koji su željni odmora i zabave.

Hotel Patria u svom vrhunski uređenom prostoru pruža potpunu udobnost i toplinu kućnog ugođaja.

Ljubazno osoblje hotela za Vas je uvijek na usluzi te će učiniti Vaš boravak ispunjen nezaboravnim trenucima opuštanja uz baranjske gastronomske delicije naših vrhunskih kuhara.

Osim uživanja u komforu hotela, možemo Vam ponuditi i nesvakidašnji ugođaj našeg etno sela Baranjski divani, smještenog u nastavku hotela, gdje možete uživati u ljepoti prošlih vremena.

Za relaksaciju i opuštanje pobrinut će se osoblje wellness centra koje će Vam ponuditi stručno oblikovane programe opuštanja te se pobrinuti da uživate u opuštajućim trenucima nakon svakodnevnih obveza.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu ponude.

…sve informacije na telefon 710 710…Hotel Patria, Beli Manastir…

Osječka 1c, 31300 Beli Manastir
Tel: +385 (0)31 710 710
Fax: +385 (0)31 710 720

info@hotelpatria.hr
marketing@hotelpatria.hr
www.hotelpatria.hr

Website Apps