PIROŠ ČIZMA

13. siječnja 2015.

Restoran

Restoran se odlikuje ugodnim rustikalnim ambijentom, može ugostiti 100 osoba te je pogodan za organiziranje raznih proslava i obiteljskih svečanosti. U ponudi su autohtoni baranjski specijaliteti – paprikaš od riječne ribe, perkelt od soma, čobanac od divljači, jela sa roštilja ali i specijaliteti šefa kuhinje.

   

Vinski podrum

Neobičnost vinskog podruma Piroš Čizme je u tome što se nalazi na prvom katu objekta. Ukopan u Lesno  Brdo davne 1892. godine i u njemu se mogu uz stručno vođenje kušati vrhunska vina lokalnih proizvođača.

  

Lovačka sala

Lovačka sala smještena je u priala je uređena sa luksuznom opremom, vinotekom, projektorom za prezentaciju, klima uređajima te je posebno dekorirana elementima trofeja divljači.

 

 

Terasa

Od ranog proljeća do kasne jeseni, idealno je odredište prostrana ljetna terasa kapaciteta 120 osoba. U ambijentu seoskog dvorišta sa velikim otvorenim ognjištem, povezana je sa Kapelicom vina i idealno je mjesto za užitak.

                                                              

 

SMJEŠTAJ

 

     

Piroš Čizma posluje u kategoriji pansiona tri zvjezdice komfort s restoranom a njegova posebnost je  u ukusno oblikovanom ambijentu baranjskog sela obogaćenog detaljima mađarske kulture.

Pansion raspolaže sa 16 dvokrevetnih  soba i 9 trokrevetnih i četverokrevetnih soba. Sve su sobe sa zasbnim kupaonicama, klimatiziranje, opremljene televizorom,samogućnošću pristupa internetu. U sklopu pansiona parkiralište je za osobna vozila i autobuse.

KONTAKT

Piroš Čizma

  • Adresa:
  • Maršala Tita 101
  • 31308 Suza
  • Hrvatska
Website Apps