U BELI MANASTIR DOLAZI ZEKO

15. ožujka 2015.

I ove godine korisnicima zajamčene minimalne naknade sa područja Belog Manastira biti će isplaćena uskrsnica, a isplata će se obavljati 19. i 20. ožujka. Korisnici uza se moraju imati osobnu iskaznicu, OIB i zadnji odrezak  kao potvrdu isplate minimalne naknade.

Uskrs01

Od ponedeljaka, 23.ožujka kreće isplata uskrsnica i za umirovljenike u iznosu od 150,00 kuna. Uskrsnicu dobivaju svi umirovljenici čija mirovina ne prelazi iznos os 2.500 kuna. I umirovljenici moraju sa sobom ponijeti zadni odrezak od mirovine, OIB kao  i osobnu iskaznicu.

Da bi se izbjegle velike gužve isplata uskrsnica umirovljenicima biti će organizirana u tjednu pred Uskrsče pa će tako 23 . ožujka isplata biti umirovljenicima čija prezimena počinju s A do D, 25 ožujka od DŽ do K, 25. ožujka od L do N, 26. ožujka od O do S ,te zadnji dan 27.0žujka od Š do Ž.

Isplata obje financijske pomoći  obavlja se isključivo osobnim dolaskom a svima  onima koji u navedene dane ne budu mogli podići uskrsnicu isto je omogućeno do 03. travnja kada je zadni dan za preuzimanje novčanih sredstava.

 

Website Apps