UMJETNIK DUNAVA

18. travnja 2015.

 

Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek poziva svako dijete u dobi od 6 – 16 godina da napravi vlastito umjetničko djelo koje slavi ovu poznatu rijeku i njezina prirodna bogatstva.

DunavVodostajSv03

Pođite na Dunav ili jednu od pritoka Dunava, prikupite materijale koje ste pronašli na obali (naplavine, kamenje, blato, odbačeno smeće i sl.) i nadahnuti rijekom izradite jedinstvene kostime i maske za „Najveći dunavski maskembal“. Snimite kratak filmić o nastanku 3D umjetničkog djela i pošaljite ga zajedno s fotografijom rada na e-mail: marija@zeleni-osijek.hr ili poštom na Udruga za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, Za „Danube Art Master 2015!“, Opatijska 26f, 31000 Osijek. Rok za dostavu radova je 12.06.2015. godine.

Crteži, slike na papiru, zidovima, pločnicima, pijesku ili bilo kojoj drugoj površini neće biti prihvaćeni.

Minimalna veličina digitalnih fotografija je 150 DPI. Ispis treba biti najmanje 15×20 cm na standardnom mat ili sjajnom papiru. Uz fotografiju djela potrebno je navesti ime autora, ime djela, mentora, datum rođenja umjetnika i razred te kontakt telefon i e-mail adresu.

BatinaDunav01

Najbolje djelo biti će okrunjeno naslovom Umjetnik Dunava 2015 i sudjelovati na međunarodnom natjecanju. Najkreativnije očekuju nagrade.

Sve dodatne informacije potražite na internet stranici www.zeleni-osijek.hr ili se javite na e-mail marija@zeleni-osijek.hr, telefon 031/565-181 ili mob: 097/795-99-89.

Međunarodni natječaj „Danube Art Master 2015“ organiziraju Global Water Partnership Srednje i Istočne Europe (GWP CEE) i Međunarodna komisija za zaštitu rijeke Dunav (ICPDR), a za više inspiracija pogledajte www.danubeday.org

Neka vaša kreativnost poteče! Zabavite se, stvarajte umjetnička djela i pobijedite!

Baranja.hr

Website Apps