4 ŠTRUKLIJADA U POPOVCU

27. svibnja 2015.

Povodom 22. obljetnice Općine Popovac  28.05. počinju  “Dani Općine Popovac”. Prigodni program počinje 28.05.2015. godine polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen obilježja u Branjini,Kneževu i Popovcu sa početkom u 14. sati, a sveta misa biti će održana u popovačkoj župnoj crkvi Svetoga Josipa u 15. sati.

Program se nastavlja prezentacijom digitalizacije lokalne baštine što će se održati u Osnovnoj školi Popovac sa početkom u 16 sati.

Za sportski dio proslave pobrinut će se nogometaši NK Hajduka, NK Belja i NK Davora na turniru koji u 18 sati započinje na nogometnom stadionu u Kneževu.

 

Proslava se nastavlja 30.05. vatrogasnom vježbom kadeta DVD Popovac  sa početkom u 16 sati , a centralni događaj“4 ŠTRUKLIJADA U POPOVCU” započinje u 18 sati te će uz prigidni kulturno umjetnički program biti proglašeni ovogodišnji pobjednici ovog jedinstvenog takmičenja.Osim kušanja štrukli svi posjetitelji će moći uživati u čobancu,grahu i fiš paprikašu koje će vrijedni domačini ponuditi tokom popodneva.

Iva Arači/Baranja.hr

Website Apps