Dani otvorenih vrata udruga ove godine će se održati u Belom Manastiru. Uz Zajednicu tehničke kulture Grada Belog Manastira uključeni u obilježavanje  biti će i Foto-kino klub “Baranja-film”. Udruga inovatora Baranje i CTK Čeminac.

Program počinje danas 28.05. foto radionicom Camera obskura, a prigodno će se u 20 sati u prostoru ZTK Grada Belog Manastira ( Trg slobode 16 a) moći pogledati film Ante Babaje “Breza”.

Za danas je predviđena prezentacija i trening namijenjen svim osobama bez zdravstvenih problema koštano-zglobnog i srčanožilnog sustava od navršenih 12 godina,a sam trening će održati SKOK klub u 18,30 na glavnom igralištu NK Baranja-Belje. Trening , bez sprava i rekvizita, biti  će pokazatelj svim učesnicima koliko su izdržljivi i fleksibilni.

Za 29.05. predviđena je izložba inovatora, informatičara i robotičara u Prvoj srednjoj školi Beli Manastir sa početkom u 9,00 sati, dok je večer rezervirana za filmsku predstavu   u belomanastirskom Mikro kinu.

Istoga dana u  petak,  29.05. organiziran je “Oazin” dan otvorenih vrata, kojim se priključujemo manifestaciji. Toga dana vrata Mirovne grupe Oaza bit će širom otvorena za sve posjetitelje od 8 do 20 sati, kao što su uostalom otvorena i drugim danima.

Posjetitelji   će toga dana moći:
– besplatno pristupiti “Oazinom” internet-klubu, dobiti detaljne informacije o radu “Oaze”, kao i o svim aktivnostima koje provodimo i pogledati izložbu radova s kreativnih radionica, koja će biti postavljena u zajedničkom prostoru Društvenog centra

Istovremeno “Oazini” aktivisti i volonteri dijelit će letke na belomanastirskom Trgu slobode i u glavnim ulicama našeg grada s ciljem da što boljim upoznavanjem građanstva sa radom Udruge.

Čeminac će “otvoriti “subotu, 30.05. tradicionalnom zmajadom na nogometnom stadionu u Čemincu ,a večer je ponovo rezervirana za kino predstavu filma “Dobro jutro” u Mikro kinu u Belom Manastiru.

i Udruga P.G.D.I. ponudit će zainteresiranima mogućnost upozbavanja sa programima i projektima koje  trenutno provodi a zainteresiranim građanima će biti dostupni  i promotivni materijali udruge, besplatan pristup internetu te mogućnost sudjelovanja na radionicama za djecu i mlade.

Iva Arači/ Baranja.hr

 

Website Apps