DOČEKAJTE LJETO PRIPREMLJENI

15. lipnja 2015.

Ovogodišnje ljeto ” prijeti” izuzetno visokim temperaturama. Jedino pravo osvježenje u ljetnim danima predstavlja kupanje . Za što bezbrižnije uživanje u vodi, na rijekama, moru, bazenima pobrinuti će se tijekom mjeseca srpnja Športska zajednica Osječko-baranjske županije, Zajednica športskih udruga Beli Manastir na način da će na bazenima u Belom Manstiru organizirati obuku neplivača.

Program  obuke neplivača obuhvača SVE  neplivače  djecu ali i odrasle koji žele naučiti plivati. Prijave za program primaju se u Zajednici športskih udruga Grada Belog Manastira od 08.06. do 03.07.2015. Obuka traje ukupno 10 dana a provode je voditelji-profesori Bojan Kajinić  Marko Jeger Vladimir Bukalo i Nenead Marković

Upisnina za tečaj iznosi 80,00 kuna po polazniku, a uplačuje se na žiro račun Zajednice športskih udruga Grada Belog Manastira prije početka tečaja.

U sklopu programa predviđena je i obuka za napredne plivače, sve one koji žele svoje plivanje podići na viši nivo. Za iste kotizacija iznosi 100,00 kuna po polazniku.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na tel 700-454 ili mob. 098/9776372, e-pošta: zajednica.bm@post.t-com.hr ili osobnim dolaskom u Zajednicu športskih udruga Grada Belog Manastira.

Iskoristite ovu hvale vrijednu inicijativu, naučite plivati vi ili vaša djeca, usavršite znanje plivanja tečajem za napredne plivače, i uživajte sigurno u nadolazećem ljetu.

Iva Arači/baranja.hr

Website Apps