I ove se godine Zajednica tehničke kulture Grada Belog Manastira pobrinula da  se svi zainteresirani učenici  ( od 5. do 8. razreda osnovnih i učenici prvih razreda srednjih) škola iz Baranje okupe na jednom mjestu , pa je tako ponovno organiziran Ljetni kamp tehnike za sve zainteresirane učenike.

Tako će se mladi “tehničari” u Belomanastirskoj Mađarskoj kući od 21.06. do 24.06. družiti i učestvovati u radionicama organiziranim za njih. Za vrijeme trajanja kampa svatko će od učesnika moći pronaći nešto za sebe budući da su radionice upravo tako i zamišljene; učenici će moći učestvovati na radionici zrakoplovnog i raketnog modelarstva, modelarstva obrade drveta, multimedije, foto-radionica, filmskih radionica,prometne kulture, robotike i automatike….

Predviđeno trajanje ljetnog kampa tehnike je 30-tak sati nastave i 10-tak sati slobodnih aktivnostimu sklopu kojih će biti organizirane filmske projekcije, razna natjecanja kao i zabavni program u kojem će moći učestvovati svi polaznici ljetnog kampa.

Dosadašnja iskustva upućuju na to da će i ovo okupljanje mladih postići željeni cilj, te da je projekt ljetnog kampa tehničke kulture koji organizira ZTK Beli Manastir temelj daljnjeg razvoja za sve mlade koji svoje interese i planove vežu uz bilo koji segment tehničke kulture.

I.Lovaković/baranja.hr

 

 

 

 

 

Website Apps