Massimo Savić jedan je od najupečatljivijih vokala koji dugi niz godina osvaja srca publike. Koncertom u subotu 20. lipnja 2015. s početkom u 20 sati, u dvorištu Kazamata, u Osijeku premijerno će predstaviti svoj novi album pod nazivom „1 dan ljubavi“.

massimo

Nasljednik odličnog albuma „Dodirni me slučajno“ donosi hitove „Suze nam stale na put“ i „Ispod nekog drugog neba“ te još desetak pjesama, iza kojeg stoji provjerena ekipa producenata poput Nikše Bratoša, Predraga Martinjaka i Ivana Popeskića uz autore pjesama poput Arsena Dedića i Ene Kondić. Istaknuli bismo i suradnju sa svjetski poznatim gitaristom Davidom Rhodesom.

Na koncertu u dvorištu Kazamata Massimo će Osječanima pružiti glazbeno putovanje koje predstavlja presjek 30 godina karijere, uz pregršt hitova „Iz jednog pogleda“, „Zar više nema nas“ i „Tišina“ s albuma „Dodirni me slučajno“ i „Sunce se ponovo rađa“, do kultnih starih pjesama poput „Sjaj u tami“, a neće izostati ni evergreeni i obrade Frank Sinatre s albuma „Massimo sings Sinatra“.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 90 kuna, a na dan koncerta 20. lipnja 110 kuna.

Entrio_Logo_link

Agencija Luminis Županijska 1 1 kat– preko puta konkatedrale) radnim danom od 08 – 16 sati

Daily news (Kaufland Osijek) radnim danom od 07-23 sata i nedjeljom od 07-20 sati

NAGRADNA IGRA ZA ČITATELJE baranja.hr

U OVOM TJEDNU DJELIMO DVIJE ULAZNICE ZA KONCERT MASSIMA U OSIJEKU ! POTREBNO JE  SAMO DOSTAVITI  PODATKE NA baranja.portal@gmail.com I IMATI MALO SREĆE.

Iva Arači/baranja.hr

 

Website Apps