I ove godine odigrano je finale kupa Baranje u svim kategorijama. Utakmice su se igrale u dva dana , a svi susreti bili su izuzetno dobro popraćeni od strane ljubitelja nogometa iz cijele Baranje.

Prvo su na teren izašli početnici Mladosti iz Draža i Mladosti iz Čeminca  a utakmicu je završena pobjedom Čeminčana rezultatom 5:2   Pogotke za Čeminčane postigli su  Dino Bešić (8., 24., 46.), a po jedan su  Luka Prigl(49.) i Mihael Vidović (41.). Za Draž je oba strijelac bio Domagoj Balatinac (17, 50.). Za igrača utakmice proglašen je igrač Mladosti iz Čeminca, trostruki strijelac Dino Bešić.

Nogomet05

U susretu za prvo mjesto kod mlađih  pionira sastali su se  Borac iz Kneževih Vinograda i Darda. Darđani su slavili sa sigurnih 0:4. Pogotke za Darđane zabijali su Bojan Milanović (7., 20.) te Alen Oroz (23) i David Vlašić (45.). Za igrača utakmice proglašen je dvostruki strijelac Bojan Milanović.

 

Kategorija starijih pionira  donijela je susret istih ekipe Borca iz  Kneževih Vinograda i Darde. Nakon neriješenog rezultata u regularnom tijeku utakmice pobjednika je odlučilo izvođenje jedanaesteraca. Utakmicu je dobio Borac  boljim izvođenjem jedanaesteraca , zahvaljujući prvenstveno vrataru Filipu Boriću koji je proglašen igračem utakmice.

 

 

U kategoriji kadeta finale su odigrale  ekipe Baranja-Belje i Darde.  Utakmica je obilježena ranim vodstvom Belomanastiraca , da bi konačni rezultat bio sigurnih 4:0 . Dvostruki strijelac za Baranju bio je Stjepan Tkalec (4., 33.), a po jedan su dodali Alen Bujadinović (60.) te Mihale Čačić (68.) Za igrača utakmice proglašen je igrač Baranje Alen Bujadinović .

NogometKVin_Lila05

Centralna utakmica dvodnevnog turnira bio je susret seniorskih ekipa Borca iz Kneževih Vinograda i Mladosti iz Čeminca. Važnost susreta odrazila se na kvalitet igre pa je tako utakmica bila dosta “tvrda” bez puno prilika za postizanje pogodaka, a istovremeno se igralo dosta oštro, te su podijeljena čak četiri crvena kartona(Ivan Čerkez,Dino Juka,Petar Alerić i Nikola Jualitet.)    U regularnom vremenu utakmice nije bilo golova pa je pobjednik odlučen izvođenjem jedanaesteraca, pri čemu su uspješniji, zahvaljujući dvjema obranama  Davora Šimara bili igrači Borca Iz Kneževih Vinograda. (Igračem utakmice proglašen je Vanja Čosić Borac

Website Apps