Osječko ljeto kulture

27. lipnja 2015.

Pozivamo Vas na Osječko ljeto kulture! Ove godine održava se od 29. lipnja do 12. srpnja 2015. godine na lokacijama kao što su: dvorište Rektorata, Barutana, Galerija Waldinger, kulturni centar Eurodom, Kompa i mnoge druge. Dođite i uživajte.

Osječko ljeto kulture najznačajnija je kulturna manifestacija u Osijeku i cijeloj istočnoj Hrvatskoj koja 15 godinu za redom nudi građanima kvalitetne kulturne programe tijekom ljeta.

Cjelokupni program Osječkog ljeta kulture 2015 ostvaruje niz visokokvalitetnih programa iz područja kazališne, glazbene, likovne, književne, plesne, filmske i novomedijske umjetnosti, a ove godine broji 32 programa, na 11 lokacija.

Kao i svih proteklih godina cilj je ove manifestacije zadovoljenje kulturnih potreba Osječana i građana svih gradova regije i šire. Program Osječkog ljeta kulture prati svake godine oko 12 tisuća gledatelja. Uvijek se traži ne samo stolac više nego i mjesto za stajanje. Taj veliki broj zadovoljnih gledatelja najbolji je znak uspješnosti Osječkih ljeta kulture.

Osječko ljeto kulture 2015. ove je godine ostvarilo izvrsnu suradnju sa Sveučilištem Josipa Jurja Strossmayera i njegovim poveznicama Umjetničkoj akademiji u kreiranju Programa te Odjelom za kulturologiju.

Grad Osijek ostvario je potporu u organizaciji Ministarstva kulture i Osječko-baranjske županije. U medijskom praćenju i potpori Osječkog ljeta kulture 2015 pokrovitelji su Glas Slavonije, Osječka televizija i HRT Radio Osijek.

http://ljetokulture.osijek.hr/
Slike preuzete sa web stranica
http://cdn-vps.osijek031.com/
http://essekeri.hr/
A. Munk/baranja.hr
 
Website Apps