Zrakoplovna kompanija Sea Air i Zračna luka Osijek uveli su posebnu ponudu za nove inozemne letove koji krajem ovoga mjeseca kreću za tri njemačke destinacije.

Podsjetimo, 1. lipnja trebale su iz Osijeka krenuti redovite zrakoplovne putničke linije za München, Frankfurt i Beč, no to je odgođeno zbog rješavanja tehničkih problema sa sustavom rezervacije karata. U međuvremenu, Sea Air odlučio je Beč zamijeniti, zaključili su, isplativijim i potrebnijim Stuttgartom, letovi kreću 29. lipnja, a od jučer je na snazi i zanimljiva i atraktivna akcija.

– U povodu uvođenja novih linija iz Osijeka za Frankfurt, München i Stuttgart, aviokompanija pripremila je poseban popust dobrodošlice na prvih 10 tisuća aviokarata. Povratne karte iz Osijeka za navedene destinacije tako možete rezervirati za svega 111 eura – ističe se u objavi Sea Aira na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.sea-air.hr. Kako je naglašeno, u tu cijenu uključeni su svi troškovi. Karte se mogu kupiti preko interneta, u putničkim agencijama (poslovnica Zračne luke Osijek, Županijska 8) i u poslovnicama Sea Aira. Inače, cijena jednosmjerne karte je od 160 do 180 eura. Sea Air svim putnicima omogućava putnicima besplatno piće (kava, sokovi, vino ili pivo), besplatnu prtljagu do 20 kilograma težine, a djeca do pet godina starosti kartu plaćaju samo 30 eura. T. Levak

Website Apps