ZAPOŠLJAVANJE U BARANJI

23. lipnja 2015.

 

Sa početkom leta pruža se mogućnost   svima nezaposlenima , koji su ostali u Baranji, da barem u sezonskim poslovima uspiju popraviti kućni proračun. Poslovi koji su u ponudi nisu  lagani, ali svi koji žele posao, a u Baranji ih zasigurno ima, moći će se zaposliti .

Između dosta ponuda koje su aktualne ovih dana posebno izdvajamo one Fermoprometa , poduzeća koje je obznanilo potrebu za djelatnicima u sezonskim poslovima kidanja metlica. Radovi počinu danas u utorak a svi zaintersirani mogu kontaktirati djelatnike Fermoprometa Svjetlanu Hanzić i Draganu Savanović.

Isto tako povećanje obima poslova u voćnjacima omogućilo je poduzeću Rabo iz Kneževih Vinograda da objavi potrebu za čak 30 radnika koji bi odradili sezonu u voćnjacima ovog poduzeća Potreba je objavljena na stranicama HZZ -a).

Ovo je tek dio ponude za posao u poljoprivredi, a zasigurno će radi berbe kajsija, bresaka,šljiva, koje je pred nama, potražnja za radnicima u Baranji biti svakim danom sve izraženija, te se nadamo da će nezaposleni Baranjci uspjeti barem u ovim ljetnim mjesecima pronaći posao.

Igor Lovaković/baranja.hr

Website Apps