Batina,točnije Zeleni otok ovoga će vikenda ugostiti sve ljubitelje  sporta, ali i dobre elektronske muzike. U subotu 18. srpnja od ranih jutarnjih sati počet će okupljanje na Zelenom otoku. Prvi dio dana rezerviran je za ljubitelje odbojke na pijesku, kako aktivne učesnike predviđenog turnira tako i gledatelje, kojih će zasigurno biti u velikom broju, budući da je odbojka na pijesku izuzetno dinamičan i zanimljiv sport, a u prilog tome ide i mogućnost da se svi,  sudionici turnira kao i gledatelji osvježe u nedalekom Dunavu.

Turnir će se održavati u vremenu od 10:oo do 20:00 sati, a odmah nakon završetka turnira započinje drugi dio ovoga cjelodnevnog događanja u Batini- “Green Island Beach Party” veliki koncert elektronske glazbe koji će pod hrvatsko-mađarskom” dirigentskom palicom” ispratiti subotu i sve partijanere uvesti u novi dan. DJ Flegma i DJ Derrick najavili su koncert koji počinje u 21:00 i trajati će bez prekida do slijedećeg jutra.

 

Srpanjska subota na Zelenom otoku privući će veliki broj zaljubljenika sporta i elektronske glazbe, a sigurno je samo to da će provod na Zelenom otoku biti za pamćenje.

Baranja.hr/Iva Arači

Website Apps