Baranja se  kao i ostatak Hrvatske ovih dana “kuhala” na izuzetno visokim temperaturama. Živa je u termometrima prelazi 30 stupnjeva, pa su tako  svi Baranjci , a posebno oni koji putuju prema Osijeku nerjetko tražili osvježenje u ugostiteljskim objektima na putu prema Osijeku.

Čeminac,nekako na sredini puta od Belog Manastira do Osijeka idealno je mjesto za napraviti pauzu. Upravo se u Čemincu nalazi već “kultni” ugostiteljski objekt “Canimeč” u kojem su se zaista potrudili da ugode gostima , te su tako uredili veliku ljetnu terasu u čijem hladu se može osvježiti, a potpuno klimatizirana unutrašnost ovoga izuzetno ugodnog lokala pruža mogućnost istinskog osvježenja.

Caffe bar “Canimeč” od 2004. godine, kada ga je preuzeo sadašnji vlasnik, postao je “obavezno” mjesto  za jutarnju kavu , podnevno osvježenje ili večernji izlazak. U lokalu je free wi-fi, kladionica, a veliki parking omogućava svima gostima da se bezbrižno mogu osvježiti u lokalu.

Vlasnik caffe bara “Canimeč” odlučio je ponuditi osvježenje čitateljima portala baranja.hr pa je tako ponovno organizirana nagradna igra  ” LJETO U CANIMEČU”

IZVLAČENJE SVAKI DAN OD PONEDELJKA 20.07. DO PETKA 25.07.

CAFFE BAR CANIMEČ I BARANJA.HR NAGRAĐUJU; POŠALJITE VAŠE PODATKE NA baranja.portal@gmail.com I NAJSRETNIJI ĆE NA KUĆNU ADRESU DOBITI POKLON BON U IZNOSU OD 30,00 KUNA ZA KONZUMACIJU U CAFFE BARU CANIMEČ.

Sretno !

 

I:Lovaković /baranja.hr

Website Apps