U nedjelju 12. srpnja od 09 sati na dalje  park prirode Kopački rit organizira “Dan otvorenih vrata” u Kopačkom ritu.Tako će u vremenu od 09:00 do 17:00 sati na lokacijama ” Mali Sakadaš” i Veliki Sakadaš” biti organizirane različite radionice u prirodi, prezentacije za djecu i odrasle, besplatna vožnja turističkim vlakićem “Pužić” i besplatne vožnje turističkim brodom svaki puni sat.

------MAGAZIN, 10.STR., KOLOR4 STUPCA!!!

Uz olimpijadu starih športova i eko ringišpil na prostorima Kopačkog rita nastupit će i kulturno umjetnička društva sa svojim bogatim programom.

Svi prisutni moći će uživati u sajmu autohtonih tradicionalnih proizvoda sa stalnim degustacijama istih, kuhat će se fiš paprikaš, peći šaran na rašljama, a za ručak park prirode Kopački rit časti sve prisutne besplatnim čobancem.

Nedelja u parku prirode Kopački rit omogučiti će svima koji se odluče provesti dan u ritu razgledavanje i upoznavanje sa svim novitetima koje su domačini pripremili za posjetitelje, pa će tako svi moći  razgledati novi prezentacijski centar i prošetati novoizgrađenom drvenom šetnicom čija je izgradnja sve podsjetila na stari drveni      ” Sulejmanov most”

Iz parka prirode Kopački rit pobrinuli su se i za prijevoz, pa će tako svi zaintersirani građani moći koristiti usluge besplatnog autobusnog prijevoza za Kopački rit svaki puni sat od 09 sati sa stajališta kod mosta Franje Tuđmana u Osijeku, a za povratak u Osijek svakih pola sata iz Kopačkog rita.

Kopaèki rit

Povedite obitelj, obiđite novu šetnicu, razgledajte najnoviji prezentacijski centar, igrajte se i zabavite jer pripremljen je bogat program za sve generacije, iskoristite Dan otvorenih vrata u Kopačkom ritu-vašem parku prirode u susjedstvu.

Iva Arači/baranja.hr

Website Apps