Malonogometni turnir koji se zadnja dva tjedna održavao na igralištu osnovne škole u Kneževim Vinogradima približio se kraju. Ovogodišnji turnir pamtit će se po izuzetno visokim temperaturama koje su izmjerene za vrijeme odigravanja turnira, ali ni one nisu umanjile kvalitet odigranih utakmica.

Tako će danas u nedelju, 26.srpnja snage odmjeriti najbolje ekipe ovogodišnjeg turnira.

Pionirski finale odigrat će “Hebron” i “Šparta” dok će se za treće mjesto boriti “TNT Grabovac” i “Mali Zagorci”. Ovaj dio finalne večeri zasigurno uz kvalitetan nogomet svima ponuditi i onaj dječački žar i entuzijazam svojstven takmičenju mladih sportaša.

Veterani, koji su najteže trpili ovih vručih turnirskih večeri danas će doći na svoje; ipak niža temperatura predviđena za današnji finale omogućit će im da prikažu u punom sjaju sve svoje nogometno umijeće pa će se tako za prvo mjesto boriti ekipe “JOKS”-a i NK “Borac”.

Centralni događaj svakako su susreti u seniorskoj konkurenciji. Ekipe ” CB Bono-Edi” i “Kroko Trade” u dosadašnjem dijelu turnira pokazale su najviše te su zasluženo izborili finale. U finalnoj utakmici nema favorita, te nam je za nadati se da će večeras na igralištu osnovne škole igrati odličan nogomet.

Utakmice počinu u 19 sati a posjetitelji će zasigurno u velikom broju uživati u ovoj finalnoj nogometnoj večeri , te time potvrditi da malonogometni turnir koji organizira NK Borac iz Kneževih Vinograda s pravom nosi epitet najkvalitetnijeg turnira  Baranje u malom nogometu.

I.Lovaković/baranja.hr

 

 

Website Apps