Zamoljeni od strane Centra za mir nenasilje i ljudska prava, prenosimo  vam njihov dopis te pozivamo čitatelje baranja.hr da se uključe u anketu .

Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, Organizacija za Građanske Inicijative Osijek – O.G.I., PRONI Centar za socijalno podučavanje Osijek/Regionalni info-centar za mlade Osijek i Projekt Građanske Demokratske Inicijative P.G.D.I. Beli Manastir, provode istraživanje o informiranosti mladih (15 – 30 godina) s područja Slavonije i Baranje o mjeri „Garancija za mlade“.

Mjera “Garancija za mlade” novi je pristup u rješavanju pitanja nezaposlenosti mladih osoba radi što brže aktivacije na tržištu rada. Riječ je velikom broju podmjera (više od 20-ak), a neke poput fiskalne olakšice pri zapošljavanju, stručnog usavršavanja ili edukacije najzastupljenije i najiskorištenije su.

Ovim putem sve navedene organizacije mole sugrađane – osobe između 15 i 30 godina da ispunjavanjem ankete, koja se nalazi u linku ispod, pomognu u uspješnosti ovog istraživanja. Ispunjavanje ankete ne zahtjeva više od pet minuta vremena.

Anketa se nalazi na linku http://goo.gl/forms/GaXxnMX6dz

Anketa o informiranosti mladih o mjeri „Garancija za mlade“ može se pronaći i na web stranicama navedenih organizacija civilnog društva;

www.icm-osijek.info

www.ogi.hr/anketa-informiranosti-mladih-o-garanciji-za-mlade

www.pgdi.hr

www.centar-za-mir.hr/vijesti/anketa-o-informiranosti-mladih-o-mjeri-garancija-za-mlade

 

Više o objavi u prilogu maila.

Zahvaljujemo se unaprijed!

Lp,

Website Apps