Treće Belomanastirsko ljeto mladih  traje od 26.07. a  upravo će se u  mjesecu kolovozu odvijati najzanimljiviji programi predviđeni za ovogodišnje Belomanastirsko ljeto mladih.

Tako će Foto-kino klub “Baranja.Film” u periodu od 5. do 12. kolovoza organizirati Reviju filmova podunavskih zemalja koja će se održati na tri lokacije; u predvorju gradskog kina, u Mađarskoj kući i u dvorani Mikro kina

fkk baranja film

Nastavak ljeta u Belom Manastiru donosi također bogat program i to za svakoga po nešto. Streljačka udruga Mars poziva sve zainteresirane na trening u ljetni kamp (prijave do 5.kolovoza na 098 252-609) koji će se od 10. do 21. kolovoza održavati prostorijama streljačke udruge.

U nastavno-sportskoj dvorani Beli Manastir u od 10. do 31. kolovoza traje akcija vježbanja djece i roditelja , pa će  tako ponedeljkom i četvrtkom od 19 sati  na istom “vježbalištu” moći zabaviti i djeca i roditelji.

Za srijedu 12.kolovoza od 17. sati rezerviran je termin za sve ljubitelje basketa- Košarkaški klub “Beli Manastir” organizira turnir u basketu na srednjoškolskom igralištu.

Odbojka na pijesku ( 14.kolovoza na SRC Bazeni Beli Manastir od 17.sati te turnir nogometa na pijesku predviđen za 16.kolovoz u 17.sati privući će zasigurno mnogo posjetitelja.

SONY DSC

Svi ljubitelji stripa doći će na svoje posjetom izložbe “Stripovi u hladu” koja se od 10. do 21. kolovoza može pogledati u prostorima Gradske knjižnice Beli Manastir, a još su dva zanimljiva događanja predviđena za ovogodišnje ljeto mladih i to za srijedu 12. kolovoza na Trgu slobode , kada će u 22. sata biti omogućeno svim zainteresiranima gledanje Suza sv.Lovre, fascinantne pojave na nebu, dok je za kraj ovogodišnjeg obilježavanja ljeta u Belom Manastiru rezervirana kini projekcija 21.08.na prostoru SRC Bazeni u Belom Manastiru sa početkom u 21.sat.

Iva Arači/baranja.hr

Website Apps