CERANEO I AGENCIJA LOKALNE DEMOKRACIJE ORGANIZIRALI RADIONICU

20141219-Osijek-radionica-ESF

Centar za razvoj neprofitnih organizacija (CERANEO) iz Zagreba u partnerstvu s Agencijom lokalne demokracije (ALD) Osijek i drugim partnerima (ALD Sisak, ALD Brtonigla i udruga Zdravi grad Split) provodi projekt Europeizacija hrvatske socijalne politike i hrvatska socijalna povelja, koji financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

– Cilj je toga projekta povećanje kapaciteta dionika na regionalnoj razini za suočavanje s rastućim socijalnim rizicima, u kontekstu europeizacije hrvatske socijalne politike – kaže Miljenko Turniški, direktor osječke Agencije lokalne demokracije.

U sklopu provedbe toga projekta jučer je u Visokom evanđeoskom teološkom učilištu održana jednodnevna edukativna radionica i rasprava, koja je okupila sve relevantne dionike na lokalnoj razini, s ciljem identificiranja problema i izazova u području socijalne politike.

– S idejom što kvalitetnijeg odgovora na sve veći broj socijalnih rizika, u zajedničkom smo radu i diskusiji predlagali nova, inovativna i provediva rješenja – ističe direktor Miljenko Turniški.

Website Apps