FOTOSHOOTING NA EKOGOSPODARSTVU ORLOV PUT

 

Da se netko našao ove nedjelje na ekogospodarstvu Orlov put, vjerojatno bi mislio da je došao na zanimljivo i nesvakidašnje vjenčanje.

Ne čudi, jer su ondje osječka glumica Katarina Baban i poznati plesač Leon Ajtlbez odjenuli svadbeno ruho, a riječ je bila o fotoshootingu “Raskošna baranjska jesen” za portal wedding.hr. Taj je portal za ovu prigodu odabrao ljepote Baranje, a uzimajući u obzir krajolik, seosko imanje, životinje i okoliš na Orlovom putu, logično je bilo da je ovo mjesto kao stvoreno za podlogu romantičnim vjenčanjima, inače sve prisutnijima u Hrvatskoj.

– Ovo je jedna nova i vrlo zanimljiva lokacija za vjenčanja, u svakom slučaju nedovoljno ispromovirana, a idealna je za ovu prigodu. Vjenčanja na otvorenom postala su trend o kojem mnogi mladenci sanjaju, no rijetko si tko može priuštiti ovakvu idilu u svom danu iz snova – ispričala je Marija Petrović, urednica portala wedding.hr.

I doista, kao u bajci izgledala je osječka glumica Katarina Baban koja je za tu prigodu odjenula romantičnu vjenčanicu, a ništa manje naočit nije bio ni Leon Ajtlbez, koji se također izvrsno snašao u ulozi mladoženje. Za tu prigodu mladencima je postavljen stol s unikatnim i vrlo upečatljivim detaljima, a nakon što su ondje odradili “fotoshooting”, mladenci su se uputili i na samo imanje te ondje promovirali Ekogospodarstvo Orlov put. Za potpun ugođaj bio je zadužen Goran Gusak, vlasnik imanja, koji je gostima ponudio piće dobrodošlice i ugostio ih na pravi, tradicionalan slavonski način, a imanju su se, razumljivo, najviše razveselili najmlađi. Naime, partneri portala ondje su došli u obiteljskom okruženju, a ljepotama Baranje i samog Orlovog puta oduševila su se njihova djeca koja nisu mogla odlučiti što im je ljepše – seoska drvena kućica, životinje, voćke…

 

Izvor: Glas Slavonije/ Marija Mihelić

Website Apps