Nakon što su tijekom ljeta boravili na hrvatskom primorju po povratku u Francusku montirali su film i zaludili Hrvatsku sjajnim videom koji pokazuje ljepote Hrvatske.

francuzi 4

Pascal,Philipee i Michel su tri prijatelja koji se poznaju od djetinjstva te su odlučili skupa otputovati u Hrvatsku na godišnji odmor ne očekujući što ih čeka. Tijekom putovanja zabilježili su svojom go pro kamerom ljepote obale, nakon toga usljedio je šok. Video se proširio munjevitom brzinom i postao virtualni hit u Hrvatskoj , a mladi autori videa u Hrvatskoj su postali prave zvijezde. Nakon toga rodila se ideja između Turističke zajednice Baranje i smještaja Maksimilijan iz Osijeka, da se momke nagradi za predivnu promociju Hrvatske. U znak zahvalnosti za učinjeno ponuđeno im je 7 dana besplatnog uživanja u ljepotama Slavonije i Baranje, a što su momci rado prihvatili . Uživali su u ljepotama prirode i eno-gastro specijalitetima, kao i u adrenalinskom doživljaju. Ovoga puta objavili su još zanimljiviji i emotivniji video , a kako dečki uživali i što su sve doživjeli na svom putovanju Baranjom i Slavonijom možete pogledati na sljedećem linku: https://vimeo.com/145414643

Popis sponzora:
American bar Dollar, Baranjska kuća, Caffee and Wine bar Barrique, Državna ergela Đakovo, Eko centar Zlatna greda, Ivica i Marica, Keramika Asztalos, Vinarija Belje, Smještaj Zajec, Vinoteka Baranyai Julia, Vinarija Svijetli dvori, Kneževa kušaonica, Restoran Kormoran, Piroš Čizma, Restoran Slavonska kuća, OPG Brzica, OPG Petar Dobrovac, Obiteljsko izletište Tri mudraca, Obiteljski podrum Kolar, OPG Jakovljević, OPG Novačić, OPG Šarić, Tufna Club i Hostel, Vinarija Pinkert, Park prirode Kopački rit, AirSoft Raptor, Paintball Raptor, Agria Lov, Hexa Work, Hotel Patrija.

Website Apps