NOVI PROJEKT KNEŽEVIH PARKOVA

20. studenoga 2015.

Tvrtka Kneževi parkovi nastavlja sa provođenjem projekata kojima će se poboljšati uvjeti stanovanja u općini Kneževi Vinogradi .

Novi projekt pokrenut inicijativom ove tvrtke je sustav besplatne naplate  dijela režijskih troškova koji će pomoći starijim osobama, ali i onima težeg socijalnog statusa. Kada projekt zaživi u potpunosti u svim mjestima općine Kneževi Vinogradi  moći će se određene troškove podmiriti na jednom mjestu. Tako će žitelji Zmajevca,Kotline,Suze,Mirkovca,Kamenca i Karanca   moći u svojim selima,  bez naknade , podmiriti račune za režiju.

Za sada se na takav način ( bez provizije) mogu plaćati samo komunalije u općini Kneževi Vinogradi, ali su iz tvrtke Kneževi parkovi već odaslane zamolbe prema Baranjskoj čistoći, Baranjskom vodovodu i Stanoupravi u kojima se predlaže sklapanje ugovora za ovakav način plaćanja računa.

Projekt je u prvom redu okrenut stanovnicima navedenih mjesta koji bi na taj način ostvarili značajnu uštedu na godišnjoj razini, a takav bi način naplate zasigurno povećao i naplatu računa izdanih od trgovačkih društava

Daljnji razvoj projekta predviđa uključivanje i teleoperatera i HRT-a te će dopisi za takovu suradnju  uskoro biti upućeni istima.

Ovaj u prvom redu socijali program dobar je primjer kako lokalna samouprava svojom inicijativom može poboljšati i financijski olakšati život stanovnika određenog područja, pa se nadamo da će kvalitet ovoga projekta biti prepoznat i od pružatelja usluga , te kao takav zaživiti i u praksi.

Iva Arači/baranja.hr /foto I.Geto

 

.

Website Apps