POSAO JE PRIORITET

11. prosinca 2015.

 

Posao je prioritet za kojim teže svi mladi sa ovoga područja. Belomanastirska udruga PGDI aktivno je uključena u inormiranje i osposobljavanje nezaposlenih do 29 godina starosti putem programa u kojima će se isti naučiti ili poboljšati načine traženja posla, te si na taj način omogućiti veću konkurentnost u procesu traženja posla.

nezaposleni_velika2-640x400

U organizaciji P.G.D.I.-a ,Instituta za razvoj tržišta rada, portala Moj Posao te udruge S.O.S. Virovitica,  i Udruge Oppidum.uskoro u Belom Manastiru počinje modul besplatnog Job College Job Cluba. Cijeli projekt baziran je na predavanjima ljudi koji profesionalno djeluju na području tržišta rada i koji će u dvadesetak dana pokušati prenijeti polaznicima svoja znanja i iskustva vezana za pronalaženje zaposlenja. Po završetku programa svi polaznici dobit će potvrdu o pohađanju istoga te će je moći prilagati uz životopis , te biti promovirani prema potencijalnim poslodavcima putem portala Moj Posao.

Svi zainteresirani podrobnije inormacije  i prijavu mogu obaviti do 18.12. na adresi Jozsefa Antala 3 u Belom Manastiru, gdje je sjedište  udruge P.G.D.I. ili na telefon 031 702-088.

Iva Arači /Baranja.hr

Website Apps