POTVRĐENA KVALITETA ABC SIRA

1. prosinca 2015.

ABC svježi krem sir s hrenom – šampion je 13. gospodarskog sajma sira u Grubišnom Polju, na kojem se predstavljaju proizvođači sira, velike mljekarske kuće i mali sirari iz cijele Hrvatske. Titula šampiona sajma nije jedino priznanje koje je ABC sir, najprodavaniji proizvod svoje kategorije u Hrvatskoj i regiji, dobio u Grubišnom Polju. Prema ocjenama stručnog povjerenstva sajma, naime, ABC sir dobio je i tri zlatne medalje za kvalitetu, i to za ABC svježi sir classic, ABC svježi sir s kulenom te novitet u ponudi, ABC svježi krem sir SpužvaBob, poseban proizvod namijenjen djeci svih uzrasta.

– Svaku novu medalju doživljavamo kao veliki uspjeh jer potvrđuje opravdanost stalnih napora koje ulažemo u kontinuiranu kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo naših kupaca. Drago nam je da su stručni ocjenjivači prepoznali vrijednost i novih proizvoda iz linije ABC svježih krem sireva, posebno SpužvaBoba, koji je veliki hit među najmlađim potrošačima – istaknula je Ljiljana Vajda-Mlinaček, izvršna direktorica Sektora marketinga i turizma.

Kvaliteta ABC svježeg krem sira, potvrđena i na sajmu u Grubišnom Polju, temelji se na kvaliteti sirovina i vrlo jednostavnom receptu. U Belju podsjećaju kako osnovni sastojak ABC sira, mlijeko, dolazi isključivo s beljskih farmi, a njegovim miješanjem s domaćim vrhnjem i malo morske soli, bez ikakvih umjetnih dodataka i konzervansa, nastaje proizvod koji već 35 godina svojim kupcima donosi prepoznatljivu kvalitetu i okus.

Organizator sajma bio je Grad Grubišno Polje, u suradnji s Bjelovarskim sajmom, Bjelovarsko-bilogorskom županijom i Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva. I. Getto

Website Apps