BARANJA ZA TIM BELIEVE

18. veljače 2016.

 Tri osječka studenta, Antonio Beti iz Branjine u Baranji, Benjamin Klarić iz Slavonskog Kobaša pokraj Slavonskog Broda te Karlo Kokanović iz Gundinaca pokraj Slavonskog Broda,  kreću u avanturu života.Uključili su se u  natječaj kako bi osvojili sedmodnevno putovanje koje će im promijeniti cijeli život.  U koliko uspiju u ovom prvom krugu te budu izabrani  predstavljati će Hrvatsku i naš kraj od destinacije do destinacije, od mjesta do mjesta i bez novca, mobitela, suvremene tehnologije i bez GPS-a. Jedino s čime mogu trgovati je Redbull koji će dobiti od strane organizatora a za njega će morati mjenjati hranu, prenoćište, vodu i prijevoz. Moraju pokazati svoju snalažljivost, avaturistički duh, svoj dobar i pristojan odnos sa ljudima. Kako bi ostvarili putovanje potrebna im je vaša pomoć tako da glasate za njih na linku http://www.redbullcanyoumakeit.com/applications/5122/

Putovanje predstvalja ostvarenje svih njihovih  snova , koji o putovanjima i upoznavanju novih ljudi maštaju još od malena. Prijavili su se na natjecanje sa nadom da će pobijediti, ali im nada polako pada pošto se “bore” protiv ekipa iz ostatka Hrvatske, koji imaju više glasova od njih, pogotovo timovi iz Zagreba. Evo prilike da im se pomogne te pokaže da i “provincija” Hrvatske postoji i da se ovdje ima što vidjeti.

Dečkima ovo znači mnogo a nama svima koji hoćemo pomoći  oduzeti će samo 2-3 sekundi vremena kako bi ušli u link i tamo lajkali video. Djelite, šaljite svojim prijateljima link do 25. veljače kako bi oni mogli pobijediti i ući u uži krug te da ih Redbull na kraju i izabere za predstavnike Hrvatske.

Iva Arači/baranja.hr

Website Apps