Potreba stalnog educiranja poljoprivrednih proizvođača rezultirala je još jednim predavanjem koje će se u oranizaciji Savjetodavne službe iz Belog Manastira održati u četvrtak 18.veljače u prostorijama Poloprivredne zadruge Rit iz Luga.

Naglasak predavanja usmjeren je prema povrtlarstvu i ratarstvu pa će  predavači iz Belog Manastira i Donjeg Miholjca održati predavanje o nekoliko tema koje su izuzetno važne za kvalitetnu proizvodnju. Tako će prisutni biti upoznati sa uvjetima, standardima i višestrukoj sukladnosti u poljoprivrednoj proizvodnji kao i zakonskim propisima u poljoprivredi. Posebno će interesantno biti predavanje o proizvodnji povrća u kojem će se poseban nalasak biti na ispravnom i kvalitetnom odabiru sjemena kao i zaštiti povrća , teme koje su izuzetno važne za kvalitetnu i financijski isplativu proizvodnju povrća.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane proizvođače kao i za sve one koji u proizvodnju tek planiraju krenuti a održat će se u prostorijama PZ  Rit u Lugu sa početkom u 10 sati.

Igor Lovaković/ baranja.hr

Website Apps