Duhoviti div u pohodu na Baranju
Baranjci će uskoro će imati jedinstvenu priliku uživati u jednoj od najboljih stand up komedija regije. Vlatko Štampar 18.6. u 20.00 h napokon stiže u Centar kulture Beli Manastir sa svojim one man showom “Bratec je trd” koji je samo tijekom prošle godine bio izveden i rasprodan 30-ak puta.

index 1

“Bratec je trd” nastao je filtriranjem najboljih i najdražih fora tokom dosadašnje Vlatkove karijere u jednu zaokruženu cjelinu. Show traje 100-120 minuta i obuhvaća široki raspon tema, od odrastanja, problema u osnovnoj školi, dolaska u Zagreb, životinja, muško-ženskih odnosa… gledanih iz ptičje perspektive!
Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara na ovim prostorima.

index 3S

U svakom slučaju Vlatka ćete teško zaboraviti i rado ćete ga se prisjećati, a s nestrpljenjem ćete čekati i njegov show ”Štamparska greška”.
Ulaznice u pretprodaji su 30 kn, a možete ih kupiti u CAFFE BARU CITY. Cijena na dan izvedbe je 40 kn.
Program nije za mlađe od 16 godina.
Požurite po karte i pratite najnovije informacije na facebook eventu: https://web.facebook.com/events/1725206414405290/
Službena stranica: http://www.vlatkostampar.com/

Website Apps