SURDUK TREK BARANJA

22. kolovoza 2016.

U organizaciji Udruge „Zelena točka – Baranja“, Orijentacijskog kluba „Sova“ i partnera LAG „Baranja“ iz Belog Manastira organizira se jubilarno 5. Izdanje „Surduk treka – Baranja“!

Surduk trek – Baranja je događaj kojim se uz pomoć topografske karte pronalaze zadane točke u prirodi. Moguće je kretati se u grupi, i pri tome trčati ili brzo hodati ili samo hodati. Osim toga stazu se može proći na nogama ili brdskim biciklom. Vrijeme prolaska staze je ograničeno na 6 sati. Na stazi imaju točke osvježenja (3-4) na kojima vas svojim domaćim proizvodima (sokove, vina, rakiju, kolače, voće i mnogo drugoga) časte mali proizvođači sa obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Takav oblik točaka za osvježenje produkt je suradnje sa LAG-om Baranja koji promiče vrijednosti ruralnog područja Baranje i želimo našim natjecateljima iz raznih krajeva ponuditi nešto posebno, domaće. Za uspomenu na našu utrku svaki natjecatelj dobija majicu sa logom utrke na poklon i obrok uz hladno piće da se okrijepi nakon šetnje/utrke (osim kategorije Obiteljske). Za Obiteljsku kategoriju staza će biti čitavom dužinom označena trakicama.

Okupljanje natjecatelja dogoditi će se na bazenima u Belom Manastiru. Nakon registracije natjecatelja i preuzimanja poklon paketa, autobusi će prevesti antjecatelje do Popovca.
Popovac je mjesto odakle se starta.

PROGRAM
27.08.2016.
– 07,00 do 08,30 sati – okupljanje i prijava natjecatelja
– 08,30 do 08,45 sati – prijevoz natjecatelja do Popovca
– 09,00 – start svih kategorija
– 15,00 – proglašenje pobjednika i dodjela nagrada najboljima
Od 15,00 sati kupanje i desert na bazenima u Kneževim vinogradima

DISCIPLINE I KATEGORIJE

Discplina: Trekking

Light (muška/ženska) ≈ 25 km
Jogging (muška/ženska) ≈ 10 km
Family ( najmanje 1 roditelj i 1 dijete) ≈ 6 km

Disciplina: MTB-O

Light ≈ 40 km

Disciplina: Trail

Light – 15 km

PRIJAVE
Moguće su još samo prijave za Obiteljsku kategoriju do 24.08.2016., za koju startnina iznosi 20 kuna, a uključuje:
Startni broj,
Kartu
Degustaciju lokalnih i domaćih proizvoda na točkama za osvježenje
Topli obrok nakon utrke
Ulaznicu na bazene u „Suljošu“
Slatki desert na bazenima u Suljošu

DODATNE INFORMACIJE
Slobodno nas kontaktirajte za svaki problem u vezi natjecanja, dolaska na natjecanje ili u vezi smještaja putem e-mail: npoksova@gmail.com ili na mobitel: 091-1700067. Na facebooku imamo sve informacije na stranici „Surduk trek – Baranja“.

Website Apps