FOTOGRAFSKI NATJEČAJ

24. rujna 2016.

FictionPlayGrounds, prva hrvatska intermedijalna web platforma za umreživanje umjetnika, osmislila je fotografski natječaj usmjeren na mlade ljude i njihovu unutarnju stvarnost i svakodnevicu.
Potaknuti medijskom podzastupljenošću mladih na našim prostorima i snagom fotografskog medija kolektiv FictionPlayGrounds želi istaknuti važnost reprezentacije mladih osoba unutar medijskog prostora, ali im i dati priliku da ispričaju svoje priče fotografskim portretima.

Slikovni rezultat za FOTOGRAFIRANJE

Želje, stavovi, okupacije i strahovi u su fokusu natječaja, kao i emocije na licima i priče koje se kriju iza pogleda uperenog ili skrivenog od objektiva.
Prijave u obliku aktivistički nastrojenih/umjetničkih fotografskih portreta (jedan ili više), uz kratke popratne koncepte autori/ce šalju na tina.petkovic@fictionplaygrounds.com. Natječaj je otvoren do 1.studenog ove godine. Za izabrane radove FictionPlayGrounds će organizirati minimalno jednu izložbu u stvarnom prostoru, a radovi će se u dogovoru s autorima i autoricama, objaviti na službenoj stranici FictionPlayGroundsa te kao zasebna web edicija.
Koja je Vaša priča ? Ispričajte nam je fotografijom !
#PogledIznutra #InsideLook
http://fictionplaygrounds.com/pogled-iznutra/

Website Apps