Priopćenjem za javnost oglasio se OO HDZ-a Bilje. Tvrde kako se šire dezinformacije da će načelnik Željko Cickaj postati član HDZ-a te biti načelnički kandidat.

– Želimo to demantirati te upoznati javnost da će kandidat za načelnika iz redova HDZ-a biti Branimir Balažić, predsjednik OO HDZ-a Bilje – stoji u priopćenju. Kažu kako se članovi OO HDZ-a ne slažu s Cickajevim primanjem u HDZ, ni primanjem nekih bivših članova HDZ-a koji su bili i načelnici općine, a čiji je zahtjev za primanjem Općinski odbor odbio. Svoje neslaganje obrazlažu dosadašnjim Cickajevim radom koji, tvrde, nije u skladu s programom HDZ-a općine.

– Na njegov zahtjev ukinuti su mjesni odbori koji su dobro radili. Nije organizirao ni proveo javne radove u kojima je mogao zaposliti stotine osoba, nije aplicirao ni jedan projekt kojim bi pribavio sredstva iz fondova EU-a. Industrijska zona zjapi prazna iz čega se vidi kako načelnik sa suradnicima ne zna pokrenuti gospodarstvo – stoji u priopćenju. Cickaj odgovara kako ne moraju strahovati da će prijeći u HDZ.

– Drago mi je što su nezadovoljni mojim radom, jer da su zadovoljni, trebao bih biti zabrinut zbog načina njihovog rada i obnašanja vlasti. Većina ih je sudjelovala u vlasti od 2009. do 2013. godine, kada je općina uništena i devastirana – tvrdi Cickaj. Kaže kako ima informacije da neki drugi članovi HDZ-a misle suprotno od članova OO HDZ-a, te kako mu je najvažnije što o njegovu radu misle mještani.I.Getto

Website Apps