JAKNA ZA DRUGOGA

18. siječnja 2017.

Val dobrote koji je krenuo iz Zagreba i polako se proširio ostalim krajevima Hrvatske je došao i do Baranje. Humanitarna akcija pod nazivom “Jakna za drugoga” koju su započeli građani Zagreba donirajući organizirano svoje jakne građanima kojima je to potrebno je u kratkom vremenskom razdoblju naišla na iznimno velik odaziv građanstva te su se i po ostalim hrvatskim gradovima počele organizirati slične akcije. Tako je do sada najbliža organizirana akcija bila u Osijeku, ali od subote 21. siječnja 2017. godine će i građani Belog Manastira imati priliku da pomognu svojim sugrađanima lošijeg imovinskog stanja.

 

Jakna_za_drugoga_02.jpg.688x388_q85_crop_upscale

Naime, u subotu 21. siječnja 2017. godine na Trgu slobodu u Belom Manastiru u vremenskom razdoblju od 10:00 do 12:00 sati će se održati prikupljanje, ali i podjela odjevnih predmeta. Ovim putem pozivamo sve Baranjce koji mogu i žele donirati svoje jakne i zimsku odjeću, te posebno one kojima je ovakva pomoć potrebna da dođu i pomognu podržati ovu toplu, humanitarnu akciju.

Također napominjemo kako će svi odjevni predmeti koji u petak 20 siječnja 2017. ne budu podijeljeni u Osijeku biti preneseni u Beli Manastir.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati gđu. Petru Vuka na broj mobitela 099/3044044 ili preko Facebook događaja “Jakna za drugoga-Beli Manstir”.

 

 

 

Website Apps