Osijek – Za sve one koji su odlučili za ovo Valentinovo učiniti nešto posebno 11. veljače 2017. godine agencija “Ideš” iz Osijeka je pripremila pravu poslasticu. Naime, u subotu 11. veljače 2017. godine s početkom u 20.00 sati će se održati koncert Nine Badrić i Massima u velikoj dvorani Gradski vrt. O kvaliteti ovog dueta koji će nastupiti govori dovoljno podatak da zajedno imaju devet osvojenih Porina za najbolje vokalne izvedbe.  Nina Badrić nam dolazi kao najuspješnija glazbenica godine koja je nagrađena od Hrvatske diskografske udruge za hit “Dani i godine”. S deuge strane Massimo će uz stare i svima poznate hitove predstaviti novi album “Tisuću ljudi” s kojeg je trenutno upravo pjesma “Tisuću ljudi” na vrhu HR TOP 40 ljestvice.

Budući da je želja organizatora, agencije “Ideš” da se ovaj jedinstveni spektakl u regiji posjeti u što većem broju zaljubljenih, cijena ulaznica je puštena u pretprodaju po popularnim cijenama od 100,00 kn parter i 110,00 kn tribina te na dan koncerta 150,00 kn parter i 160,00 kn tribine. Navedene ulaznice možete potražiti u prodaji već od 18.12.2016. na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim, a od 16.1.2017. na svim prodajnim mjestima u regiji i Osijeku.

 

nina_massimo

Za one koji žele nabaviti karte u Osijeku iste možete nabaviti na slijedećim lokacijama:

OK Tours – Trg Slobode 7, Osijek
Dvorana Gradski vrt – Caffe bar Pit Line
Pevec – Caffe bar By the way
Caffe bar General von Beckers

Ukoliko se nalazite u regiji, a želite otići na koncert ulaznice možete nabaviti u:

VINKOVCI – ZARA fitness centar
VUKOVAR – Hotel Lav
ĐAKOVO – Restoran Sorriso – korzo
NAŠICE – Hotel Park
VALPOVO – Centar kulture ”Katančić’

 

No to nije sve, u dogovoru s organizatorom portal Baranja.hr organizira nagradnu igru u kojoj će se podijeliti 2×1 karta za navedeni koncert. Ono što je potrebno učiniti kako bi se osvojila vrijedna nagradaje:

– “lajkati” našu Facebook stranicu ako to već niste učinili
– podijeliti objavu pod opcijom “Javno”
– u komentaru napisati Ljubav kreće iz Osijeka

Dobitnike ćemo objaviti 05. veljače 2017. godine.


OVIM PUTEM ŽELIMO ČESTITATI DOBITNICIMA NAGRADNE IGRE:

Ankici Ursić- Molnar i Ivani Suvak-Piric

 

Previous Post
«
Website Apps