Beli Manastir- zanimljivo natjecanje će obilježiti ovaj vikend u Belom Manastiru. Naime u organizaciji Skok klub Š.R.P. u suradnji sa stolnoteniskim klubom Beli Manastir će se održati turnir u stolnom tenisu za rekreativce.

Riječ je o memorijalnom turniru Goran Horvat koji se održava već šestu put te okuplja najbolje rekreativce u stolnom tenisu s područja Baranje. U subotu 18. veljače 2017. godine s početkom u 11:00 h u nastavno-športskoj dvorani Beli Manastir počinje natjecanje koje će zasigurno zaintrigirati sve ljubitelje sporta na području Baranje i šire.

 

STOLNI-TENIS

Svi građani koji nisu aktivni stolnotenisaču se mogu prijaviti te će natjecanje biti podijeljeno u dvije kategorije. U prvoj kategoriji će biti natjecatelji navršene šesnaeste godine života, dok će natjecatelji od šesnaeste godine pa nadalje biti u drugoj kategoriji.  Gornjeg dobnog ograničenja nema tako da svi mogu sudjelovati.

Kotizacije za sudjelovanje u ovom natjecanju nema, ali zato postoje vrijedne nagrade za sve sudionike. Također je važno doći ranije budući da u 10:30 h već počinje izvlačenje žrijeba. 

Website Apps