Voditeljica dokumentarne sapunice “Ljubav je na selu” Marijana Batinić krenula je u pohod po Hrvatskoj ne bi li ponovno pronašla usamljena farmerska srca. Sa snimanja se baš uvijek vraća prepuna dojmova, pa tako i ovaj put, a kako i ne bi kada su je novih desetero farmera i jedna farmerica impresionirali svojim osebujnim karakterima, ali i poslovima kojima se bave.

“U prošloj je sezoni bilo svega, od drame do velikih ljubavi, a u ovoj vjerujem da će mnogi pronaći svoju bolju polovicu”, kazala je Batinić koja je ovaj put obišla sve rubove Hrvatske. “Mislila sam da sam prošla cijelu Hrvatsku, a onda sam vidjela ljepote Velebita gdje sam slušala svoju jeku, vozila se neretvanskom lađom pa u njoj otkrivala ljepote Bačinskih jezera, ali sam bila i na samom istoku Hrvatske gdje sam ostala bez daha od ljepote krajolika, a Baranjci su me dočekali kako samo oni to znaju! Zagorski bregi su me vratili u doba Ivice Kičmanovića, a otkrila sam još tajni Istre koje su mi do sada bile skrivene oku”, poetično prepričava Marijana koja je nakon Žiginih dipli zasvirala ovaj put i gusle.

“Postala sam pravi virtuoz na egzotičnim instrumentima!” smije se Marijana kojoj su farmeri čitali poeziju, s jednim je zaplesala, kod jednog je primila sjekiru u ruke i nacijepala metar drva, a imala je i jedan neobičan susret s mamom jednog od farmera. “Jedna mama baš i ne gleda televiziju, pa je pomislila da sam ja ta snaha koja je došla njezinu sinu!” prepričava dogodovštine diljem Lijepe Naše Amorova vila emisije koja je do sada spojila desetke parova. Hoće li joj to u osmoj sezoni poći za rukom, gledatelji će saznati od ponedjeljka, 15. svibnja, u 21.15 sati na RTL-u. (N.K.)

Foto: Maja Bota/RTL TV
Website Apps