Udruga P.G.D.I. i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir organiziraju predavanje „Kako mogu postati udomitelj?“

Udruga Projekt građanske demokratske inicijative – P.G.D.I. i Centar za socijalnu skrb Beli Manastir organiziraju predavanje za zainteresirane građane i građanke potencijalne udomitelje pod nazivom „Kako mogu postati udomitelj?“. Predavanje se organizira u sklopu programa „Podrška razvoju udomiteljstva u Baranji“ kojeg provodi udruga P.G.D.I. u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i udrugom Zamijenite nam tugu osmijehom ZANTO. Program je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U ovome trenutku postoji puno djece koja trebaju dom ili nekoga tko bi im pokazao kako obitelj može biti sretno i sigurno mjesto. Kako ova djeca ne bi morala živjeti u ustanovama, već duže vrijeme u Hrvatskoj postoji mreža udomiteljskih obitelji koje o njima brinu uz podršku Centra za socijalnu skrb.

Slikovni rezultat za udomitelji

Znate li da i vi možete postati udomitelji i brinuti o djeci koja su bez doma i roditeljske skrbi te za njih otvoriti svoj dom i svoje srce?

Centar za socijalnu skrb Beli Manastir traži nove udomitelje za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ako ste punoljetna osoba do 60 godina starosti s odgovarajućim stambenim prostorom i osnovnim prihodima, pozivamo vas da dođete na predavanje o udomiteljstvu.

Predavanje će se održati 17. svibnja 2017. godine (srijeda) u prostorijama udruge P.G.D.I. koje se nalaze u Društvenom centru u Belom Manastiru, Ulica Joszefa Antala 3 s početkom u 18.00 sati.

Biti udomitelj i pomagati djecu u svom domu jedno je od najhumanijih poziva.

og društva kojoj želite pomoći, jednostavnim klikom na gumb „doniraj“ naveden pored opisa p

Za dodatne informacije o predavanju, kontaktirajte udrugu P.G.D.I. na tel. 031 702 088 ili 098 386 454 (Mirela Alagić), za sve ostale informacije o udomiteljstvu kontaktirajte Centar za socijalnu skrb Beli Manastir na tel. O31 333 692 ili 031 333 712 (Đurđa Kocijan).

Website Apps