Projekcijom filma “Kraljica Egipta” na stadionu u petak (4. kolovoza, u 21 sat) počinje Belomanastirsko ljeto mladih.

palkat 2

 

– Jedna od novina je turnir u nogometu na pijesku koji će se održati 12. i 13. kolovoza. Odlučili smo organizirati svjetsko prvenstvo u Fifi 17, a sam program obogatit će miniturniri u stolnom nogometu – kažu u Savjetu mladih, koji, uz Grad, TZ Baranje, Centar za kulturu, Gradsko kazalište, FKK Baranja-film, Župu svetog Martina biskupa suorganizira ovogodišnje Ljeto. Za najboljeg igrača Fife 17 nagrada je Sony PlayStation 4. Planiran je koncert duhovne glazbe, kao i turnir u odbojci na pijesku i dan predviđen za košarku.

SONY DSC

Svoje umijeće moći će prikazati umjetnici. Izložbe i radionice održavat će se u sklopu sajma umjetnosti i kreativnosti Baranja CreArt u Etnološkom centru baranjske baštine.

– Za kraj, 1. rujna, organizirat ćemo humanitarnu biciklijadu sa startom i ciljem na glavnom trgu. Kruna biciklijade i ljetne manifestacije bit će Rock & roll night – ističu.

 SONY DSC

Kotizacija i ulaznice za sve događaje neće se naplaćivati. Osim za natjecatelje, zanimljive su nagrade pripremljene i za posjetitelje. Detaljnije informacije o sadržajima Belomanastirskog ljeta mladih mogu se vidjeti na Facebook stranici Savjeta mladih Grada Belog Manastira ili dobiti na telefon TZ Baranje, 702-080.

Ivica Geto

Website Apps