POČINJE JESENSKI SAJAM

3. listopada 2017.

Na 20. Osječkom jesenskom sajmu koji će od 6. do 8. listopada predstaviti proizvode iz poljoprivrede, pčelarstva, prehrane, graditeljstva i stanovanja okupit će se 220 domaćih i inozemnih izlagača, izvijestili su u utorak iz tvrtke Osječki sajam.

Slikovni rezultat za osječki sajam

U sklopu sajma održat će se nacionalno ocjenjivanje meda, predstavljanje tvrtki članica Hrvatske gospodarske komore i članova osječko-baranjske Obrtničke komore te organizirani nastup mađarskih gospodarstvenika u suradnji s Hungarian National Trading House-om. Direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović kazao je na konferenciji za novinare kako je sajam mjesto okupljanja gospodarstvenika i obrtnika, s ciljem prezentacije i poboljšanja prodaje njihovih proizvoda. Sajmovanje kao brend grada zavrjeđuje posebnu pozornost gradske uprave, jer sajam pridonosi jačanju regionalne konkurentnosti, a tvrtka Osječki sajam, s 20-godišnjim iskustvom postala je regionalni lider u sajamskoj djelatnosti i jedina je sajamska kuća na području istočne Hrvatske, kazala je  osječka dogradonačelnica Žana Gamoš. Ocijenivši osječki sajam jednim od najznačajnijih regionalnih jesenskih sajmova, posebice u području poljoprivrede, predsjednik osječke Županijske komore Zoran Kovačević istaknuo je kako komora ove godine organizira nastup za 31 tvrtku, pri čemu se preferiraju male tvrtke, koje su na svojim početcima ili su u prvom kontaktu s realnim tržištem.

Slikovni rezultat za osječki sajam

Predsjednik županijske Obrtničke komore Darko Knežević izvijestio je kako ta komora sufinancira nastup 12 izlagača, ocijenivši kako i dalje treba ulagati u sajam i sajamsku industriju, jer je sajmovanje druga industrija u svijetu po profitabilnosti, odmah iza farmaceutske.

Next Post
»
Website Apps