OTVOREN OSJEČKI SAJAM

2. ožujka 2018.

Na 25. osječkom Proljetnom sajmu i 19. Obrtničkom sajmu, koji se održavaju od 2. do 4. ožujka, očekuje se nastup 180 izlagača iz cijele Hrvatske. Osječka županijska komora organizira nastup za 36 malih tvrtki i OPG-ova, a obrtnička komora sufinancira nastup za 23 obrtnika.

Slikovni rezultat za osječki sajam

Direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović kazao je kako se unatoč nekim otkazivanjima zbog nepovoljnih vremenskih prilika, očekuje najmanje 180 izlagača iz cijele Hrvatske.Na sajmu koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, bit će izloženi strojevi i oprema za poljoprivredu, šumarstvo i stočarstvo, a neka od područja izlaganja su i proizvodnja sjemenskog i sadnog materijala, ekološka proizvodnja poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, seoski turizam i obrtništvo.

Slikovni rezultat za osječki sajam

U sklopu sajma održat će se i poslovni razgovori s gospodarskim izaslanstvom slovačkog grada Nytre.
U sklopu popratnih sajamskih aktivnosti, u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, održat će se radionica o Zakonu o zabrani nepoštene trgovačke prakse te predavanje o obvezama ekoloških poljoprivrednih proizvođača prema kontrolnim tijelima. Osječka županijska komora organizira nastup za 36 malih tvrtki i OPG-ova, a obrtnička komora sufinancira nastup za 23 obrtnika.

Website Apps