POSTANI SOS MAMA / SOS TATA

26. ožujka 2018.

U cilju što veće vidljivosti projekta prenosimo Vam objavu SOS Dječjeg sela

S obzirom na dosadašnju uspješnu suradnju i medijsku podršku koju nesebično pružate našoj udruzi slobodni smo moliti Vas za podršku naše nove kampanje pod nazivom

Izaberi životni poziv – postani SOS mama/SOS tata’

Naime, kako bi uspješno pružali skrb za djecu bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, te ostvarili svoju misiju stvaranja obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, trebamo okupiti stručnjake pune ljubavi, pažnje i nesebičnog davanja. Iz tog razloga pokrenuli smo ovu kampanju, kojoj je za cilj privući sve potencijalne kandidatkinje i kandidate, koji su spremni svoj život posvetiti djeci u potrebi.

cid:image001.jpg@01D3C058.D282AA30

 Udruga SOS Dječje selo Hrvatska raspisala je natječaj za radno mjesto: SOS mama/SOS tata. Ovo je natječaj za hrabre ljude velikog srca koji su spremni živjeti u SOS Dječjim selima Lekenik ili Ladimirevci, te skrbiti za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.
Jeste li ikada razmišljali kako je biti dijete? Često govore da mi odrasli zaboravljamo kako je to biti dijete. Pa, uskočimo na tren’ u njihove cipele i prisjetimo se vlastitog djetinjstva. Veselje, radost, smijeh, bezbrižnost, ponekad suze, tuga, nepravda i bol – ali uvijek, na kraju svake priče, na kraju svakog dana čeka nas topla i sigurna luka – brižan roditelj.
Nažalost, neka djeca rađaju se u nepovoljnim uvjetima, teškim okolnostima i okruženju u kojemu nema prilike za bezbrižno i sretno djetinjstvo puno ljubavi i pažnje. No, svatko zaslužuje drugu priliku jer nijedno dijete ne bi smjelo odrastati samo. Upravo zato postoje SOS Dječja sela koja se brinu za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti.
Jedno od najsnažnijih, temeljnih načela naše udruge, Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, jest SOS mama/SOS tata, osoba koja je spremna svoj život posvetiti misiji stvaranja obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Osigurati djeci brižan dom u obiteljskom okruženju, te im omogućiti da odrastaju u poštovanju, ljubavi i sigurnosti.
Upravo za takvim osobama traga Udruga SOS Dječje selo Hrvatska, a ako ste se i Vi prepoznali u tekstu, ne dvojite, već se prijavite na natječaj.
Klikom na link: natjecaj.sos-dsh.hr saznajte više informacija o tome što znači biti SOS mama/SOS tata.
Veselimo se Vašoj prijavi i mogućnosti da ćete baš Vi postati nova snaga jedne SOS obitelji.

Kampanju, u trajanju od 21. ožujka do 10. travnja, 2018., komunicirati ćemo putem naše web stranice natjecaj.sos-dsh.hr, te putem društvenih mreža.

 

 

Website Apps