BELOMANASTRISKO LJETO MLADIH

22. srpnja 2019.

Glazbenim festivalom Lake od music vol. 1 u petak, 26. srpnja počinje 6. Belomanastirsko ljeto mladih. Savjet mladih Grada Belog Manastira do 4. kolovoza planira još pet sportskih, sajamskih, kreativnih i glazbenih priredaba.

Ljeto mladih otvara se u petak, 26. srpnja, s prvim danom glazbenog festivala Lake od music vol 1. na Šećeranskom jezeru, na kojoj nastupa niz izvođača metal i rock scene, među kojima su Wasteland, Krist, Jade Skye i Seed. Glavni organizator ovoga festivala, koji se nastavlja i u subotu, 27. srpnja je Baranjska udruga mladih ”BUM”.
U nedjelju, 28. srpnja je sportski dan, kada će se na srednjoškolskom igralištu održati turnir u odbojci na pijesku, igre stare olimpijade, Zumba® te za kraj turnir u futsalu. Ugodnom druženju pridonijeti će grah u kotliću za sve posjetitelje i sudionike.
“Na kulturno-društvenoj sceni Belog Manastira uvijek nedostaje koncerata s toga će sve sudionike zabavljati TS Brace i DJ MARA na Trgu slobode u petak, 2. kolovoza”, najavljuju organizatori koji Belomanastirsko ljeto mladih pripremaju u suradnji s TZ Baranje, Baranjskom udrugom mladih ”BUM” i Savjetom mladih Osječko-baranjske županije.
Dani orijentirani na umjetnost bit će u petak i subotu, 2. i 3. kolovoza u Etnološkom centru baranjske baštine. U subotu je Sajam CreArt – sajam kreativnosti i umjetnosti gdje će svoje radove izložiti mladi baranjski amaterski, ali i profesionalni umjetnici. Atmosferu će držati glazba s gramofonskih ploča, za koju su zaduženi lokalni DJ-evi. Ovogodišnje Belomanastirsko ljeto mladih u nedjelju, 4. kolovoza zaključit će Večer poezije i kratke proze.
67180270_2690319084326360_8379212050370396160_n.jpg

 Tatjana Mautner
Website Apps