Jalšovec o prekidu sa HDSSB-om

25. listopada 2012.

 

Župan i predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić na prošlotjednom okupljanju stranke u Belom Manastiru kao primjer kako prolaze članovi stranke koji ne provode stranačku politiku naveo je belomanastirskog dogradonačelnika Živka Jalšovca. Na današnjoj tiskovnoj konferenciji Jalšovec je iznio svoje viđenje izlaska, a ne izbacivanja iz HDSSB-a.
Župan je izrekao neistinu o mom izbacivanju iz stranke jer sam tri dana prije zatražio ispis iz stranke. Između ostalih razlozi izlaska iz HDSSB-a su samovolja i nametanje odluka koordinatora za Baranju (Željka Kraljička op.a.), rekao je Jalšovec. 
Jalšovec je naveo primjer “neprovođenja stranačke politike”.
Od mene je traženo da pronađem “prljavi veš” dvojici čelnih ljudi grada, podnesem prijave USKOKU te da ih se uhiti. To nisam prihvatio pa je to “neprovođenje politike. Osim toga, jedna od glavnih zamjerki je marginaliziranje Baranjaca u stranci i odnos županije prema Baranji. Od obećanih ulaganja u Beli Manastir dogodilo se zanemarivo malo. Bolje prolaze oni koji klimaju glavom, neobrazovani i kojima se obeća posao. Posebno mi je zamjeren razgovor sa Tomislavom Ivićem, koji je moj ratni zapovjednik, rekao je između ostaloga Jalšovec.

www.radio-baranja.hr

Website Apps