COSMO HOROSKOP ZA 5 MJESEC

4. svibnja 2013.

Bik

Ljubav: Riješit ćete se spona i teškoća. Moći ćete se neometano prepustiti ljubavi, zovu tijela i putenim užicima. Vezu ćete oživjeti novom inicijativom, strašću i erotskim uzbuđenjem, a predložite partneru i putovanje.
Karijera: Snažan natjecateljski duh nagnat će vas da u svemu budete najbolji. Vaš trud neće biti nezamijećen pa ćete dobiti odličnu ponudu za novi posao.
Cosmo savjet: Planovi su ostvarivi, samo trebate krenuti u akciju.

Blizanci

Očekuje vas ljubavni ushit. Ljubav: Dani su kao stvoreni za ulazak u brak ili ostvarenje nove veze. Buran noćni život pridonijet će vašoj popularnosti i povećati broj udvarača. Sredinom mjeseca napokon ćete shvatiti da kod simpatije imate velike šanse. Karijera: Od 16. svibnja bit ćete uspješni u poslovima osvijestite li svoj vizionarski duh, originalnost i nove ideje. Iskoristite kreativnost, poplavu novih ideja i poznanstvo s poslovno utjecajnim osobama. Cosmo savjet: Pronađite adekvatan način za rješavanje stresa.

Rak

Pazite se intriga. Ljubav: Uložite osjećaje i nade u vezu koja se već dokazala ili u simpatiju koja vam pruža osjećaj zaštićenosti. Izbjegnite obnavljanje bivših veza jer ćete se opet upetljati u iste probleme. Prednost dajte novim poznanstvima i odnosima. Karijera: Oslonite se na vlastite snage i improvizaciju. Susretat ćete se s novčanim odgodama ili komplikacijama. Pojačanim oprezom izbjeći ćete intrige i skandale, osobito ako ste za nešto i sami krivi. Cosmo savjet: Pokažite više razumijevanja za partnerovu poslovnu zaokupljenost.

Lav

Aktivirajte društveni život. Ljubav: U vezi ćete se suočiti s novom odgovornosti, no tim zadacima pristupat ćete sa žarom i svježinom. Samcima ovi dani donose poznanstvo koje će se temeljiti na prijateljstvu, a poslije će se roditi i obostrani osjećaji. Karijera: Bit ćete ugodno iznenađeni kvalitetnijim odnosima u radnoj sredini. Od 16. svibnja nestat će netrpeljivost koju su prema vama iskazivali pojedinci. Brže ćete dolaziti do rješenja te ostvariti uspjeh. Cosmo savjet: Ne gubite energiju na pogrešne ljude ili jadikovanje.

Djevica

Loš odnos sa šefom. Ljubav: Svađe s partnerom nagnat će vas da počnete razmišljati o smislu svoje veze. Slobodni će biti šarmantni, no brzopletim bi nastupom mogli pokvariti neke prilike. U vezu će vam se previše miješati roditelji ili rodbina. Karijera: Imat ćete motivacije za rad, ali okolnosti neće pratiti vaš ritam. Ljudi će vam raditi iza leđa i otežavati obavljanje posla. Odstupite korak u stranu da biste razmislili što i kako dalje. Cosmo savjet: Okusite više od života, bilo fizičkim ili duhovnim putovanjem.

Vaga

Moguća su putovanja. Ljubav: Zaljubljenost, sjedinjenje s partnerom i nezaboravni trenuci strasti i zajedništva mnoge će pripadnike ovog znaka pogurati prema bračnim vodama. Slobodnima je moguća veza s osobom iz druge sredine koja plijeni inteligencijom i šarmom. Karijera: Želja za postig-nućem poticat će vas na akciju i odvažno suočavanje s teškoćama. Nedovršene poslove i one nad kojima ste se dugo mučili privest ćete kraju. Briljirat će novinari, pisci i pravnici. Cosmo savjet: Putovanja vam donose sreću, kao i večernji izlasci.

Škorpion

Zdravlje vam je osjetljivo. Ljubav: Od vas će se zahtijevati više tolerancije pa ćete partneru nekoliko puta morati progledati kroz prste želite li izbjeći međusobna predbacivanja. Ako ste u nekoga zaljubljeni, svibanj označava prekretnicu – mogli biste ući u željenu vezu. Karijera: Smetat će vam neravnopravni odnosi. Pojedinci će imati manje znanja i iskustva od vas, a uživat će povoljniji status. Mnogo ćete raditi dok se ne dokažete, no izdržite – od 16. svibnja kreće poboljšanje! Cosmo savjet: Promišljenost i izbjegavanje sukoba štitit će vas od pogrešaka.

Strijelac

Sklonost svađama. Ljubav: Vaše i partnerove nesigurnosti izbit će na površinu i potkopavati vaš odnos. Odvojite dovoljno vremena jedno za drugo, osobito ako ste se udaljili. Ne pravite scene i ne svađajte se jer time ništa nećete postići. Nastojte partneru ponešto i oprostiti. Karijera: Sve što budete činili bit će izloženo očima drugih. Mnogi će se osjećati pozvanima da prosuđuju rezultate vašega rada. Odmaknite se od izravnih sukoba i družite se s provjerenim osobama. Cosmo savjet: Ne dopustite da vas kolege optuže za tuđe propuste.

Jarac

Odličan mjesec za ljubav. Ljubav: Bez oklijevanja ćete se upuštati u nova poznanstva i romantične odnose, a velike su šanse da baš ovaj mjesec upoznate osobu s kojom ćete poželjeti vezu. Nekima se nova simpatija smiješi na radnome mjestu ili na hodnicima fakulteta. Karijera: Planeti navješćuju mjesec pozitivnih pomaka na poslovnom planu. Počet će se ostvarivati planovi koji se, usprkos njihovoj osmišljenosti i utemeljenosti, nisu pomicali s mrtve točke. Cosmo savjet: Potraga za poslom napokon bi mogla dati rezultate.

Vodenjak

Osvajate svojim šarmom. Ljubav: Venera ulazi u vaše područje ljubavnih odnosa pa će mnogi među vama doživjeti pravi intimni procvat. Samci će naći srodnu dušu i zaljubiti se. Imate li djecu ili želite trudnoću, ovo su dani koji štite roditeljstvo i nadahnjuju intimni život. Karijera: Od 16. svibnja ulazite u odlično razdob-lje. Isticat ćete se kreativnošću, a učinkovitošću oduševiti nadređene. Radite li u medijima, na filmu, u kazalištu ili politici, isticat ćete se potencijalima. Cosmo savjet: Ako ste umorni, crpite snagu iz trenutaka koje ćete posvetiti sebi.

Ribe

Napetosti s roditeljima. Ljubav: Veze u kojima dominira ljubomora ili borba za nadmoć, naći će se na prekretnici. Kriza će vam pomoći da otkrijete prirodu svojih osjećaja pa ćete odlučnije raskinuti odnos koji vas ne usrećuje. Ako ste sami, moguće je poznanstvo. Karijera: Odložite važnije poslovne kontakte i odluke, budite oprezni u sklapanju novih poslovnih suradnji. Zadržite se na uobičajenim zadacima za koje unaprijed znate da ćete ih uspješno obaviti. Cosmo savjet: Povisite prag tolerancije kad su posrijedi bliske osobe.

Ovan

Imate sreće s novcem. Ljubav: Mnogi od vas sretno su zaljub-ljeni. Kod nekih je riječ o vezi na daljinu, no izljevi osjećaja preko mailova ili telefona nadoknađuju manjak fizičkog kontakta. Čak će i oni u vezi doći u iskušenje, ali će se u posljednji trenutak povući. Karijera: Iskoristite svoju moć uvjeravanja u onim stvarima gdje to još donedavno niste uspijevali. Dobro ćete se koncentrirati, pamtiti, pisati, stvarati, ali i zarađivati. Moguć je i odlazak na važno putovanje. Cosmo savjet: Okušajte se u igrama na sreću.

Website Apps