Ministar Vrdoljak u Baranji

12. svibnja 2013.

Potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak posjetio je danas ŽO HNS-a Osječko-baranjske županije kako bi podržao HNS-ove kandidate na lokalnim izborima. Nakon Čeminca i Popovca gdje su održani druženje s građanima i predizborni skup, ministar Vrdoljak zajedno s načelnikom općine Petlovac obišao je radove na izgradnji niskonaponske mreže u Luču.

Nema puno dovoljno agresivnih načelnika s dovoljno snage za izboriti se za interese svojih građana. To isto očekujem i od svih ostalih načelnika, ne samo u Baranje nego i u cijeloj Županiji.“ kaže Vrdoljak koji je nakon Luča posjetio i Petlovac, a u Jagodnjaku zajedno s predsjednikom Srpskog narodnog vijeća Miloradom Pupovcem otvorio dječji vrtić.

Posjet ministra Vrdoljaka Osječko-baranjskoj županiji, načelnik općine Petlovac Drago Dominić iskoristio je za službeno otvaranje radova na niskonaponskoj mreži u Luču. U Petlovcu su radovi u završnoj fazi, u Torjancima su započeli prije dva tjedna, a danas su postavljeni prvi rasvjetni stupovi u Luču. Vrijednost radova je 2 milijuna kuna, dovršetak se očekuje za dva mjeseca, a načelnik Dominić tvrdi kako izgradnja niskonaponske mreže mještanima općine puno znači. „Imamo velike probleme u naponu i probleme sa sigurnošću jer kod struje otvorenog tipa prijeti opasnost od požara.“ upozorava Dominić.

Radio Baranja

Website Apps