Još je malo vremena preostalo do najboljeg turnira u Slavoniji i Baranji, četiri nas dana dijeli od početka malonogometnog turnira Tenja 2013.

Domaćini su pripremili svega, od zabave za gledatelje, tombola, nagradnih igara, pa sve do koncerata poznatih tamburaških sastava.

Najbolje je da krenemo redom, najvažnije su prijave koje traju sve do 24. lipnja a isti dan će se u mjesnoj zajednici s početkom od 20 sati održati i javno izvlačenje. Ukoliko se još niste prijavili, to možete učiniti na web stranici HRFUTSAL.com, Caffe baru Vis i Caffe baru Stil. Ako se ne prijavite neće biti u lovu na nagradni fond u vrijednosti od čak 50 tisuća kuna.

Od samih događaja na turniru treba istaknuti koncerte TS ‘Lyra’, TS ‘Slavonske Lole’, TS ‘Ringišpil’, ‘Drago Matijević’ te već popularnog vola na ražnju kojega domaćini pripremaju svake godine.

Ove godine će nagrada u finalnoj večeri biti skuter, ali baš svake večeri možete očekivati tombole i nadati se kako ćete nešto osvojiti. Za najmlađe posjetitelje, domaćini su osigurali ograđeno dječje igralište.

Ulaznica na turnir i ove će godine iznositi simboličnih 5 kuna. Sve dodatne informacije o turniru možete saznati na web stranici tenja2013.hrfutsal.com

Website Apps