Obilazak brodom umjesto za 70,00 kuna za samo 25,00 kuna
u nedjelju, 14.7.2013. cijeli dan od 9 do 19 h

Zbog velikog interesa posjetitelja, a u sklopu obilježavanja prve godišnjice proglašenja Prekograničnog rezervata biosfere čiji je dio i Kopački rit, ponoviti će se promotivna akcija JEDAN LJETNI DAN U KOPAČKOM RITU u nedjelju, 14. srpnja 2013. godine od 9 do 19 h kada će se posjetiteljima nuditi program obilaska Panorama Kopačkog rita po iznimno povoljnoj cijeni od 25,00 kuna.

Program uključuje jednosatnu vožnju brodom kroz Posebni zoološki rezervat uz vodiča i obilazak kompleksa dvorca Tikveš. Ukupno trajanje programa je 3 sata.

Brod za posjetitelje će ploviti cijeli dan, a posjetu svakako najavite na telefon br. 031/752-320 ili 031/285-394 i rezervirajte svoje mjesto na brodu u vrijeme koje želite.

I ovoga puta akciji će se pridružiti restoran Kormoran, koji je smješten u Parku i u kojem će se toga dana uz predočenje ulaznice Parka služiti meniji po posebno povoljnoj cijeni.

Nakon vremena provedenog u prirodi posjetiteljima će sigurno goditi osvježenje u prekrasnom okruženju cafe bara Lopoč na ulazu u Park koji će također imati posebnu ponudu za njih.

Ovaj tjedan se obilježava prva godišnjica od proglašenja Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav između Republike Hrvatske i Republike Mađarske, koji je proglašen na 24. sjednici Međunarodnog koordinacijskog vijeća Programa „Čovjek i biosfera“ pri UNESCO-u održanoj od 09.-13. srpnja 2012. u sjedištu UNESCO-a u Parizu.

Website Apps