U Osijeku se od 27. do 29. rujna održava 4. kongres hrvatskih arhitekata pod nazivom «Zemlja». Uz stručna predavanja predviđene su izložbe i radionice te savjetovanje građana.

 

Hrvatska komora arhitekata i Udruženje hrvatskih arhitekata, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH dr. Ive Josipovića i uz potporu brojnih ministarstava organizira 4. kongres hrvatskih arhitekata pod nazivom «Zemlja» u Osijeku od 27. do 29. rujna 2013.

 

Uz brojna predavanja koja će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku, osigurali su građanima Osijeka mjesto gdje će naći brojne zabavne, ali i edukativne sadržaje.

 

U Esseker centru svakodnevno će građanima i sudionicima Kongresa biti dostupne izložbe, radionice i projekcije.

Za vrijeme trajanja Kongresa istaknuti arhitekti davat će besplatne arhitektonske savjete građanima Osijeka!  Održat će se  Mala škola arhitekture u suradnji s osnovnim školama i vrtićima Osijeka. Časopisi i stručna literatura bit će dostupni građanima po sajamskim cijenama. Svakodnevna predavanja, izložbe, info pultovi i projekcije upotpuniti će edukativni program u Esseker centru. Središnje mjesto druženja će biti Lounge bar s besplatnom internet vezom.

Next Post
»
Website Apps